RSS

<-----Yang Terhangat----->

Ratu Colombia tak pakai seluar dalam


SAO PAULO: Ratu Colombia semalam diberi amaran kerana tidak memakai seluar dalam ketika keluar bersama peserta Ratu Universe lain.
Ratu Colombia berusia 22 tahun itu, Catalina Robayo dikatakan keluar ke majlis rasmi dengan memakai skirt pendek tetapi tidak memakai seluar dalam.

Sumber pertandingan ratu cantik itu memberitahu, “Kami terpaksa memberi amaran kepada Ratu Colombia kerana perbuatannya itu tidak sopan.
“Orang ramai merasa tidak selesa dengan perbuatannya itu, apatah lagi keluar gambarnya yang tidak berseluar dalam di dalam beberapa media.” Presiden Pertubuhan Ratu Cantik, Paula Shugart juga dilapor pening kepala dengan
tingkah laku Ratu Colombia itu.

miss colombia catalina robayo

“Sudahlah ada beberapa peserta yang memakai skirt terlalu pendek, tapi apabila saya melihat gambar dia tidak berseluar dalamu, saya benar-benar terperanjat. “Penyelia kami telah memberitahu semua peserta supaya memakai pakaian yang sesuai dan salah seorang pegawai perhubungan awam kami sudah memberitahun Catalina mengenai perkara itu. Tetapi, dia menjawab dia memakainya.

catalina robayo upskirt


Perbuatannya menyebabkan keadaan tidak selesa sejak beberapa hari,” katanya. — Agensi

p/s: agak2la kan..kalau duk rumah takpe jugak kalau nak pakai pun.hoho

kelab-jutawan


Kongsi
 

speed