RSS

<-----Yang Terhangat----->

Meletup!!! Software Autoblog Samurai untuk Blog Clickbank,Adsense, Amazon atau apa-apa blog English!!!


Salam Sejahtera, tahukah anda bahawa terdapat banyak software yang dijual untuk automatik post artikel yang diambil dari mana-mana website berkaitan dengan keyword yang kita mahu dengan hanya sekali klik? Ataupun dengan kata lain AUTOBLOG?Software AutoBlog Samurai ialah software autoblog yang paling hebat dan tiada software lain yang dapat menandinginya. Software ini menyokong hingga 1000 blog sama ada blog percuma seperti blogspot atau pun blog wordpress yang berbayar.

Cara kerja software ini tidak melanggar etika kerana ia bukanlah copy paste artikel dari website lain dengan cara tidak berhemah kerana ia turut menyertakan sekali website asal artikel diambil. Jadi, ia tidak melanggar TOS google adsense dan lain-lain.

Harga software ini buat masa sekarang ialah USD77(RM231). kalau tidak percaya, anda boleh lihat
disini-Autoblog Samurai dan tonton video yang disediakan di situ.

Jadi, berapakah harga yang saya tawarkan? RM100? RM 80? Tidak, tetapi hanya RM25 sahaja.

Ya, Hanya RM25, anda boleh dapatkan software ini dari saya dan mulakan penjanaan duit dari online. Saya sendiri menggunakan software ini di beberapa blog bahasa enggeris saya yang percuma. Dan ternyata kerja memang sangat mudah.Tawaran ini terhad. Selepas 50 jualan, saya akan tutup jualan saya..

Sekiranya anda berminat, boleh emelkan ke -shah_amri87[at]yahoo.com
*simbol [at] digantikan dengan simbol @

saya akan membalas emel anda untuk detail pembayaran.
kelab-jutawan


Kongsi

1 komen:

Mr Lord said... [Reply]

Masih valid lg ke promotion nie??

 

speed