RSS

<-----Yang Terhangat----->

Perkhidmatan Shoutmix Percuma Telah Pun Dihentikan


Assalamu'laikum dan salam sejahtera. Rasanya macam dah lama sangat tidak update blog amri lawak kelakar ni. Sebelum tu, Selamat Menyambut Tahun 2012 amri ucapkan kepada semua kawan-kawan.

Setelah beberapa hari tidak online, terkejut jugak tiba tengok kotak chat Shoutmix bertulis " Shoutmix Free Plan is Currently Unavailable" (shoutmix percuma Sudah Tiada Lagi)


shoutmix

Jadi, klikla kat link " Shoutmix Free Plan is Currently Unavailable" tu. dan tertulislah kat website shoutmix bahawa mereka tidak lagi menyediakan perkhidmatan shoutmix percuma dah sebab mereka terpaksa menanggung kos website etc. Kat bawah ni keratan screenshot yang amri ambil dari website shoutmix.

shoutmix free dah tida lagi
klik pada gambar utk besarkan


Dipendekkan kata, untuk mendapatkan@menggunakan shoutmix tu, kenalah kita melanggan perkhidmatan shoutmix berbayar mereka iaitu $0.01/bulan.

Tetapi, tidak mengapa, walaupn shoutmix dah tak free, masih ada lagi applikasi chat yang free seperti "Shoutbox". nanti, amri akan kongsikan code untuk applikasi tu ya..

Sekian, terima kasih :-)
kelab-jutawan


Kongsi

0 komen:

 

speed