RSS

<-----Yang Terhangat----->

AbaNg! Sayang nak Kongkek


Ada sepasang suami isteri yg duduk dikampung. Oleh kerana rumah mereka yg terlalu berdekatan dgn jiran tetangga. Maka si suami pun mengajar istilah yang jarang digunakan oleh orang lain. Isteri beliau yg sengau sentiasa menurut kata kata suami nya itu. So suatu hari suami nya berkata..

penguin make love

"Yang, kalau i cakap kongkek maknanya..kita main yer"

Isterinya mengangguk sahaja..



Dan pada malam itu si suami kegersangan dan bertanya pada isterinya '

Kongkek boleh tak yang?'

Si isteri pun 'ok'

Setelah penat projek, mereka pun mandi bersama. Waktu mandi isteri nya yg sengau itu pun berkata

"Yang nak kongkek"

tiger make love

Beliau pun terperanjat.. tapi oleh kerana sayangkan isterinya..beliau pun "buat projek" kat toilet itu. Isterinya pun membiarkan sahaja..

giraffe make love

Setelah abis isterinya mandi dan berkata dgn suami nya.. "Yang nak kongkek"

Suami nya berkata.. "lah tak puas lagi ke?"

Isterinya menggeleng gelengkan kepala sambil berkata 'Kongkek!Kongkek!Kongkek!

Si suami got no choice pun melakukan lagi..

elephant make love

Selepas itu isterinya berkata.. "Bole tak awak kasi saya kongkek"

Beliau mula naik radang dan tak faham dgn nafsu isterinya. Apabila beliau hendak start lagi.. isterinya pun menahannya..

Saya bukan nak kongkek.. Saya nak ….

COLGATE….

Haahhhahahahaaa

p/s: macam cib.. je.hahaha
kelab-jutawan


Kongsi

2 komen:

kaizen said... [Reply]

hahahaha.... aku rase gambo2 tu lg klaka dr cter ko...

*sbb cter dah penah dgr.. gambo cam best jer.. pndi ko carik...

amri lawak kelakar said... [Reply]

@kaizen..betol tu,citer ni memang dah lama kan...aku pun rasa yg gambar tu lagi menarik.hakhak..eniway,thanks ye sbb sudi tinggalkan komen..

 

speed