RSS

<-----Yang Terhangat----->

Trafik meletup2 di bulan Ramadhan? Betul ke?


Hai,tadi amri ada terbaca di blog brader Ben Ashaari, antara blogger yang terkenal kat Malaysia la kan.hehe..

Ben Ashaari ada menyatakan kenapa pada bulan ramadhan sebenarnya trafik akan lebih meningkat?haaa...mesti semua nak tahu kenapa kan..hehe. dia ada share jugak keyword yang paling popular ketika bulan ramadhan. Amri pasti pasni mesti ramai yang akan gunakan keyword ni kan?hehe..

Baiklah,tanpa melengahkan masa lagi,biar Amri senaraikan je ape je keyword yang Ben
Ashaari kata paling popular ketika bulan Ramadhan nanti..Apa? Rendang?Ketupat? tu untuk raya,keyword yang ben kasi,untuk time puasa.hehe..

Ok,ni antara keywordsnya ya-senarai hotel yang menyediakan buffet berbuka puasa satu malaysia .. Zakat .. Pasar malam ..... JUADAH BERBUKA PUASA.. RESEPI...

So,pasni kawan2 yang rajin menaip tu,bolehla buat byk2 post mengenai keywords2 ni ye..hehe

p/s: semoga perkongsian ini memberi manfaat untuk semua.:-)
kalau sudi,sila2 lah follow amri ya..nnt amri follow korang balik eh..xpon,letak je link blog korang kat bahagian komen bwh ni supaya amri boleh follow k?tq :-)
kelab-jutawan


Kongsi

0 komen:

 

speed