RSS

<-----Yang Terhangat----->

Dapat Surat Cinta Dari ChurpChurp


Assalamu'alaikum dan salam sejahtera.. Wow,amri dapat surat cinta dari Churpchurp? hehe..sebenarnya bukan surat cinta pun kawan-kawan. Yela,churpchurp tu burung,bukan orang.hakhak.. sebenarnya, 10 ogos lalu,amri telah dapat satu emel dari churpchurp mengenai notis amaran kerana disyaki Fraud Click (penipuan klik). Aduhai, sapelah gerangan yang baik hati sangat klik tu. sebab amri tak pernah pun klik churpchurp amri.hehe.

churp-churp


Baiklah,kat bawah ni adalah surat cinta yang
Churpchurp emel kat amri...

Dear Amri

Thank you for your active participation in the ChurpChurp Social Sharing Campaigns!

Unfortunately, our records have identified that your account has committed one/or all of the following offences:

1. Retrieved clicks from the same IP address, 175.138.31.132 for most of the clicks.

Please be informed that any earnings from the suspected campaign(s) that you've shared will be removed.

Should we identify any fraud activities from your account still; we will notify you via email a notice of a 2 weeks ChurpChurp accou! nt suspension.

You will not be able to take part in any commercial campaigns during the suspension period.

Churp Churp prides itself as a community of genuine social media users.

We strongly discourage you to participate in any click fraud activities and/or violate our terms, rules and regulations as Churp Churp upholds genuinity in all Social Sharing campaigns.

For more information on the 'Social Sharing' Dos and Dont's, check out the our Guidlines.

Thank you.

 Setelah amri check ip address tersebut,rupanya dari Sri Aman.hehe..takpe,amri tak marah pun. jadi,berikutan dapat surat cinta dari Churpchurp ni,amri keluarkan dulu iklan churpchurp dari blog amri.nanti dah ok sket,baru amri masukkan balik.hehe

Lagipun,rugilah kan kalau takde iklan churpchurp. Kalau nak harapkan nuffnang,berapa sangat amri dapat. Lainlah kalau trafik blog amri ni sehari lebih seribu ke.hehe

 jadi,buat kawan-kawan yang lain, hati-hati ya, takut nanti dapat jugak surat cinta dari churpchurp ni.hehe

sebelum berundur diri, jemput-jemputlah baca lawak-lawak kat bawah ni ya...







kelab-jutawan


Kongsi

15 komen:

Umie Artoqiemie said... [Reply]

kenapa org sri aman tu selalu click?..

amri lawak kelakar said... [Reply]

@Umie Artoqiemie sebab dia baik hati kot.hehe..tapi,kalau churp2 detect ip adress tu paling byk klik,dptla emel cmni.hehe

meaw said... [Reply]

macam tu pulak?adoyaii..btw,dah berapa ?hehe

amri lawak kelakar said... [Reply]

@meawhaha,xbanyak pun,sbb letak 2 minggu je sblm ni..

fahmie firas said... [Reply]

Best entry nie.
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

SyazwanSarawak said... [Reply]

tak berapa untunglah kalau orang nak buat baik tapi salah cara ~__~

amri lawak kelakar said... [Reply]

@fahmie firas
salam kenal jugak fahmi..dah melawat dah blog bro.hehe

amri lawak kelakar said... [Reply]

@SyazwanSarawak
taw xpe bro...mungkin org tu nak tlg kan.hehe

[sutera kasih] said... [Reply]

lama tak promote churp2..sbb malas hehe

amri lawak kelakar said... [Reply]

@[sutera kasih]
hehe..saya pun saja je..

kaizen said... [Reply]

sorg boleh klik skali jer lebey dr tu x kire pon... si pasni hati2 k??

amri lawak kelakar said... [Reply]

@kaizen
a'ah.2la..thanks kaizen..

[sutera kasih] said... [Reply]

takpa2..jgn malas tau mcm sy..hehe

amri lawak kelakar said... [Reply]

@[sutera kasih]
hehe..baik..

amri lawak kelakar said... [Reply]

@[sutera kasih]
hehe..baik..

 

speed