RSS

<-----Yang Terhangat----->

Fatin Liyana Gedik?


Salam sejahtera semua. Kenapa tiba-tiba entry ni bertajuk Fatin Liyana Gedik? Hehe, jangan marah ya Fatin Liyana, bukan amri yang kata. Lagipun amri ni kan Senior Fatin Liyana, takkan tiba-tiba nak kutuk fatin liyana lak kan?hehe. Mesti ramai jejaka-jejaka yang berkenan kat si Fatin Liyana ni kan? Maklumla, orang ada rupa.hehe. Tapi,entry ni bukannya untuk kutuk atau puji fatin liyana lebih-lebih,nanti kembang lak hidung dia.hehe.

fatin liyana


Sebenarnya, tadi ketika
baca-baca blog kawan-kawan, saja-sajalah nak tengok berapa ramai orang tengah melayari blog Si Fatin Liyana tu kan.Sebab amri tahu student medik 3rd year kan busy (amri final year pun busy jugak.haha). So, amri pun google lah. Eh,bukan amri yang google tapi Faizal RS( kawan amri) tolong google kan. Pastu, baru je taip nama Fatin Liyana, keluar jugak suggestion kat google tu yang bertulis "Fatin Liyana Gedik". banyak lak tu carian di google "Fatin Liyana Gedik" tu. Ish,sapelah yang duk kutuk si Fatin ni.hehe..

fatin liyana


fatin liyana


fatin liyana


fatin liyana gedik
ada 578,000 carian untuk "Fatin Liyana Gedik"..klik gambar untuk besarkan

Tengok dalam gambar kat atas ni, ada 578,000 carian "Fatin Liyana Gedik"..ish3, banyak betul. Kalau kawan-kawan tak percaya, cuba search sendiri kat google dengan meletakkan tanda (") macam dalam gambar atas ni.hehe


Fatin liyana, amri tak kutuk fatin tau. Ini saja je kongsikan apa yang kebetulan amri terjumpa.huhu.Tapi,rasanya Fatin Liyana tak baca pun entry ni. nak tahu sebab apa? sebab blog amri lawak kelakar ni mana terkenal.hehe (selamat :-)  ) Jangan ada orang yang bagitahu fatin liyana dahla ya..Kang, terserempak ngan dia kat hospital pandang semacam je kat amri, takut gak.hehe..
silap-silap kena penangan si Fatin Liyana mahunya jadi macam Kepala Lembu Melekat di Stereng Kereta.hakhak..

Baiklah rasanya, cukuplah setakat itu entry pasal Fatin Liyana Gedik ya. Dalam entry Laman web 1malaysia.com.my telah Digodam amri ada maklumkan yang amri akan bongkarkan serba sedikit mengenai penggodam (hacker) Gaysec tersebut. InsyaAllah dalam entry akan datang amri akan bongkarkan ya. :-)
kelab-jutawan


Kongsi

12 komen:

Umie Artoqiemie said... [Reply]

byk sungguh.. wow!!!

Hana teen top said... [Reply]

banyaknya orang search dia nie....huhu,aku tak kenal pun dia nie sapo..ahahaa..tapi memang cute la..biasa lah tue kalau cute bnyk jew yg jelouse...:Pmula lah nak kutuk2..weeee.:D
anda di tagged di sini http://hanakimigilakorea.blogspot.com/2011/08/sapa-terer-wat-submenuhelp-me.html

amri lawak kelakar said... [Reply]

@Umie Artoqiemie-hakhak..mmg banyak..

jack said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
amri lawak kelakar said... [Reply]

@Hana teen top-fatin liyana ni antara blogger terkenal gak..dia punya follower lebih 20k..blog dia nme honeykoyuki kalau x silap..

SyazwanSarawak said... [Reply]

dia memang famous pun :)

amri lawak kelakar said... [Reply]

@SyazwanSarawak
aah..tapi bukan ke bro femes gak?hehe

anGah said... [Reply]

aku cuba nak faham entry ini utk apa?

amri lawak kelakar said... [Reply]

@anGah xperlu faham pun xpe angah.hehe

lovelywa said... [Reply]

bg sy bibir dia je yg lawa..mata kale2 not ori..ahaks

amri lawak kelakar said... [Reply]

@lovelywa
hehe..

legit pcmoney said... [Reply]

hi beautiful.

 

speed