RSS

<-----Yang Terhangat----->

Submit atau Backlink Website/Blog Anda Ke 2500+ website Secara Percuma


Submit Website atau Blog Anda Ke 2500+ website Secara Percuma

backlink


Salam, ini bukan entry lawak, tetapi saja ingin berkongsi dengan kawan-kawan blogger yang baru menceburkan diri ke bidang blogging ni. Amri ingin berkongsi satu website yang mana kawan-kawan bolehla submit/hantarkan url blog kawan-kawan ke lebih 2500 website secara percuma. Ataupun, dengan kata lain ialah "Backlink".

Apa kelebihan Backlink ya?

Amri pun takdelah tahu sangat. Tapi, secara umumnya, makin banyak backlink url blog/website kita berada di internet(di website-website lain), maka makin tinggilah kebarangkalian untuk blog/website kita muncul di search engine(contohnya google,yahoo,bing,etc)apabila orang search di internet.Selain itu juga, backlink juga boleh meningkatkan Alexa Rank blog/website kita.

Ok, tanpa buang masa, kat bawah ni ialah website yang amri cakap

Submit atau Backlink  Website/Blog Anda Ke 2500+ website Secara Percuma Di Sini

(link ini ialah link adf.ly , jadi, sesiapa yang tak familiar dengan adf.ly, apabila link diklik, akan muncul wait 5sec, dan selepas 5saat, ada perkataan SKIP AD. Klik perkataan SKIP AD tersebut dan kawan-kawan akan dibawa ke halaman yang dituju tersebut)

Langkah-langkah untuk submit url, ada dalam gambar di bawah. (klik pada gambar untuk besarkan)


1. masukkan url blog/website (format: http://www.namablog.com)
 contoh: http://amri-lawak-kelakar.blogspot.com

2. Masuk kata kunci blog anda( tidak wajib)
  contohnya blog anda pasal masakan, tulisla pada kotak keyword tu masakan,etc.

3. Pada kotak limit the number of created page tu, pilihla berapa yang kawan-kawan suka, better pilih je paling maksimum, cuma makin banyak, makin lamalah masa diperlukan untuk abis.

4. Klik Submit dan tunggu hingga selesai.

Selamat mencuba ya kawan-kawan. yang ni free kot.

Diharapkan dengan perkongsian Submit Website atau Blog Anda Ke 2500+ website Secara Percuma ini memberi manfaat kepada kawan-kawan semua. sekian
kelab-jutawan


Kongsi

12 komen:

fieyona raias said... [Reply]

owh..cm tuh :)

dah follow, jom hit back..

amri lawak kelakar said... [Reply]

@fieyona raias
yup, camtulah..lagi byk backlink kita ada,lagi bagus..

fariQuE said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
Emmet said... [Reply]

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

BroZooL said... [Reply]

satu perkongsian yg baik bro..terima kasih..

ladyana said... [Reply]

oh mcm tu rupanya, thanks, sharing :)

KertasWarnaMerah said... [Reply]

nice info. tapi x menganggu pengunjung ke?

amri lawak kelakar said... [Reply]

@Emmet
thanks emmet..

amri lawak kelakar said... [Reply]

@BroZooL
sama2 brozool..blog bro pun byk perkongsian yg menarik.thanks jugak.

amri lawak kelakar said... [Reply]

@ladyana
sama2..slamt mencuba ye..free je tu.hehe

amri lawak kelakar said... [Reply]

@KertasWarnaMerah
cmne tu bro?saya xbrape faham maksud bro tu..

KertasWarnaMerah said... [Reply]

silap komen..hahah.sory2..

 

speed