RSS

<-----Yang Terhangat----->

Kisah Tiga Mayat


Assalamu'alaikum dan salam sejahtera, jom baca lawak Kisah Tiga Mayat.
Sorilah kalau akhir-akhir ini amri kurang update entry blog,amri kurang sehat sket.Ntah macam manalah amri boleh dapat Chicken Pox ni. Padahal kecik-kecik dulu dah dapat.huhu..Apa-apa pun,selamat membaca lawak kisah tiga mayat ya..

Seorang pegawai polis masuk ke bilik mayat sebuah hospital untuk menyiasat punca kematian tiga lelaki sekaligus. Selepas memeriksa mayat-mayat itu, dia bertanya kepada penjaga bilik mayat berkenaan.

Polis : “Mengapa ketiga-tiga mayat tersenyum?”

Penjaga : “Lelaki pertama sedang bersanding, apabila tiba2 diserang strok. Lelaki kedua pula khabarnya menang loteri dan mati serangan sakit jantung manakala yg ketiga disambar petir.”

Polis : “Hah! Kenapa disambar petir pun tersenyum?”

Penjaga : “Masa tu dia ingat orang sedang ambil gambarnya!”

hehe..lawak tak kisah tiga mayat ni kawan-kawan?hehe
kelab-jutawan


Kongsi

5 komen:

mamaNoriz said... [Reply]

so dah baik chicken pox lum?

jaga2 pantang ok

amri said... [Reply]

@mamaNoriz
dah baik dah..dah kat 3 minggu sjak kne chicken pox..bab pantang tu,adalah jugak terlanggar..awal2 lagi dah mkn ayam.hehe

androsimar said... [Reply]

hehehe, lawak kawan, salam damai dari medan,, :D

amri lawak kelakar said... [Reply]

@androsimar
Terima kasih sudi singgah ya kawan :-) harap2 msia dan indonesia sentiasa berdamai ye..

androsimar said... [Reply]

hehe, ya kawan, sebenarnya hanya di jawa saja situasi yang kurang bijak itu, kalau di sumatera damai2 aja, mungkin kerana di jawa hanya sedikit suku melayu,, :D

 

speed